دستیابی به دانش تولید فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی مستعمل در جهاددانشگاهی تربیت مدرس
دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی مستعمل یکی از فعالیتهای شاخص و دانش بنیان واحد است که با اجرای طرح مذکور قادریم از هر ۱۰۰۰ کیلوگرم از این زباله، ۱۰۰ گرم طلا، ۴۰۰ گرم نقره، ۲۰۰ کیلو مس، ۲۰ کیلوگرم قلع و ۳۰ کیلوگرم روی را بازیافت کنیم.
دکتر مهدی اسکندری سرپرست جهاددانشگاهی تربیت مدرس با اشاره به اینکه جوانان دانشگاهی به عنوان لایه نخبه جامعه نقشی برجسته در فعالیتهای دانش بنیان جهاددانشگاهی دارند گفت: دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی مستعمل یکی از فعالیتهای شاخص و دانش بنیان واحد است که با اجرای طرح مذکور قادریم از هر ۱۰۰۰ کیلوگرم از این زباله، ۱۰۰ گرم طلا، ۴۰۰ گرم نقره، ۲۰۰ کیلو مس، ۲۰ کیلوگرم قلع و ۳۰ کیلوگرم روی را بازیافت کنیم.
وی افزود: جوانان دانشگاهی به عنوان لایه نخبه جامعه نقشی برجسته در فعالیت های دانش بنیان جهاددانشگاهی دارند و این نهاد افتخار خود را در میدان دادن و حمایت از ایده های جوانان نخبه دانشگاهی دانسته و تلاش کرده است که در حد توان با حمایت مادی و معنوی زمینه لازم را برای تبدیل ایده به محصول فراهم کند.
او همچنین به عنوان سرپرست پژوهشکده فرآوری مواد معدنی در ادامه به فعالیتهای شاخص این واحد در حوزه پژوهش پرداخت و با بیان اینکه دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی مستعمل یکی از فعالیتهای شاخص و دانش بنیان واحد است افزود: برآوردها گویای تولید 10 کیلوگرم زباله الکترونیک به ازای هر نفر در طول سال در کشور است که 20 درصد از این میزان در شرایط فعلی کشور قابل بازیابی است که بالغ بر 160 میلون تن میشود.
وی افزود: با اجرای طرح مذکور قادریم که از هر 1000 کیلوگرم از این زباله، 100 گرم طلا، 400 گرم نقره، 200 کیلو مس، 20 کیلوگرم قلع و 30 کیلوگرم روی را بازیافت کنیم. دکتر اسکندری همچنین از طرح های «احداث پایلوت تولید رنگ دانه های مبتنی بر اکسید آهن از ضایعات آهن و افزایش فضاهای فیزیکی و راهاندازی پایلوت لیچینگ و فلوتاسیون به عنوان دیگر فعالیتهای دانش بنیان واحد تربیت مدرس یاد کرد.
ارسال به دوستان