نگهداشتن مواد سخت و نرم در کنار هم بدون چسب تنها با برق!
یک مطالعه جدید منتشر شده در ACS Central Science نشان میدهد که اعمال یک ولتاژ کوچک به اجسام خاص، پیوندهای شیمیایی تشکیل میدهد که به طور ایمن اجسام را به یکدیگر متصل میکند و معکوس کردن جهت جریان الکترون به راحتی این دو ماده را از هم جدا مینماید! این اثر چسبندگی الکتریکی میتواند به ایجاد رباتهای بیوهیبرید، بهبود ایمپلنتهای زیستپزشکی و فعال کردن فناوریهای جدید باتری کمک کند.
پیشرفت جدید و کاربردی در استفاده از فناوری چاپ سهبعدی
محققان موفق به معرفی یک روش جدید و کارآمد برای چاپ سهبعدی محصولات و اشیا شدند.
روش سبزتر و ارزانتر برای تسریع واکنشهای شیمیایی و ساخت مواد جدید معرفی شد
دانشمندان کالج کینگ لندن با همکاری دانشگاه بارسلونا و مؤسسه فناوری فدرال زوریخ روشی جدید، سبزتر و ارزانتر برای تسریع واکنشهای شیمیایی توسعه دادهاند. این تیم به جای استفاده از کاتالیزورهای آلاینده و گرانقیمت مبتنی بر فلز، ثابت کردند که میدانهای الکتریکی میتوانند واکنشها را برای تولید ترکیبات شیمیایی کاتالیز کنند.
پرینت سهبعدی یک شبکه تیتانیومی قویتر از آلیاژ هوافضای WE54
نوع جدیدی از ساختار مشبک چاپ سهبعدی از تیتانیوم با استحکام بالا و وزن سبک خود محققان را شگفت زده کرد. این سازه از دو ساختار شبکهای مختلف استفاده میکند که با هم ادغام شدهاند تا نقاط ضعفی که معمولاً در این اشکال پیچیده یافت میشوند را از بین ببرد.
موفقیت جدید برای ساخت پهپادهای کمصداتر
محققان در مطالعه جدید رویکرد موفقیتآمیزی برای طراحی ملخهای بسیار کمصداتر را معرفی کردند.
روش جدید و سودآور استخراج طلا از زبالههای الکتریکی معرفی شد
محققان سوئیسی موفق به یافتن ماده کلیدی فیلتراسیون طلا در فرایند پنیرسازی شدند! روش جدیدی برای بازیابی طلای با خلوص بالا از وسایل الکترونیکی دور ریخته شده که به ازای هر یک دلار هزینه پنجاه دلار بازگشت دارد.
دومین فراخون فنتز فناوریهای اولویتدار حیطه مواد و صنایع معدنی منتشر شد
دومین فراخوان رویداد فنتز با هدف فرهنگسازی و هدایت دستاوردهای پایاننامههای دانشجویی در مسیر زنجیره ارزش از پایاننامههای مرتبط با فناوریهای راهبردی و اولویتدار حیطه مواد و صنایع معدنی (فنتز مواد) و با خروجیهای قابل ثبت در مراجع بینالمللی و معتبر، به عنوان یک رویداد حمایتی برگزار خواهد شد.
هوش مصنوعی یک مانع بزرگ در مسیر دستیابی به انرژی همجوشی هستهای را برطرف کرد
این هوشمصنوعی با یادگیری از آزمایشهای گذشته میتواند یک سیاست کنترل نهایی را ایجاد کند که از یک رژیم پلاسمای پایدار و پرقدرت در زمان واقعی و در یک راکتور واقعی پشتیبانی میکند.
یک بایندر موثر برای ساخت باتریهای لیتیوم یونی با چگالی بالا ابداع شد
پروفسور نوریوشی ماتسومی از موسسه پیشرفته علم و فناوری ژاپن و همکارانش برای حل این چالش از پلی (وینیل فسفونیک اسید) به عنوان یک اتصالدهنده برای الکترودهای میکرو اکسید سیلیسیم استفاده کردند که در مقایسه با سلولهای معمولی به عملکرد بهتری دست مییابد.
ساخت یک باتری سدیمی جدید مقاوم در برابر آتش
محققان برنامه علوم و مهندسی مواد در دانشکده کوکرل و موسسه مواد دانشگاه تگزاس در شهر آستین یک باتری سدیمی ساختهاند که از مواد ارزان و فراوان به عنوان اجزای سازنده آن استفاده میکند و خطر آتشسوزی این فناوری را به شدت کاهش میدهد.