فراخوان «برنامه حمایت از دستیابی به نمونه‌ محصول بدیع و نوظهور» اعلام شد

در برنامه حمایت از دستیابی به نمونه‌محصول بدیع و نوظهور، بنیاد ملی علم ایران بنا دارد تا با حمایت از افراد بالقوه و بالفعل در زمینه دستیابی به نمونه محصول فناورانه، بدیع و نوظهور حمایت نماید.

توضیحات فراخوان

در برنامه حمایت از دستیابی به نمونه‌محصول بدیع و نوظهور، بنیاد ملی علم ایران بنا دارد تا با حمایت از افراد بالقوه و بالفعل در زمینه دستیابی به نمونه محصول فناورانه، بدیع و نوظهور حمایت نماید. این حمایت، بن پایه توسعه علمی و فناورانه در حوزه مورد نظر را برای کشور فراهم خواهد ساخت. با توجه به حیطه وظایف بنیاد، بدیهی است در این برنامه، حمایت‌ها تا دستیابی به نمونه اولیه، تا سطح آمادگی فناوری ۴ تا ۶، صورت خواهد گرفت. ادامه فرایندها به ویژه در مرحله تجاری‌سازی، با معرفی و پیگیری موثر بنیاد، توسط سایر بازیگران توسعه فناوری صورت خواهد پذیرفت.

حوزه‌های اولویت

نمونه محصول یا فناوری که تا به حال در جهان تولید نشده باشد و یا تولید شده باشد ولی تولید آن در جهان به صورت تک‌نمونه یا آزمایشی باشد و نیز منطبق بر نیازهای کشور و رویکرد نقشه جامع علمی کشور است.

واجدین شرایط

۱- فرد متقاضی باید عضو هیئت‌علمی یک مؤسسه علمی / پژوهشی کشور باشد.

توجه: سایر افراد مانند اعضای هیئت علمی بازنشسته و یا دانشجویان دکتری یا محققان پسادکتری به عنوان مجری اصلی و طرف قرارداد در این برنامه نمی‌شوند.

۲- مجری اصلی باید حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشد (داشتن هر دو شرط امتیاز ویژه دارد):

- دو پتنت منتشر شده خارجی معتبر.

- داشتن همزمان دو شرط زیر:

  • سابقه ثبت یک پتنت خارجی معتبر
  • سابقه تولید، تجاری سازی و فروش حداقل یک محصول دانش‌بنیان

توجه: منظور از پتنت خارجی معتبر، پتنت ثبت شده در یکی از پایگاه‌های برتر مالکیت فکری جهان (IP5) است.

تبصره ۲: پتنت‌ها و PCT های فناورانی که مستخرج از پژوهش‌های ایشان در خارج کشور بوده و نشانی آن‌ها در پتنت، کشوری غیر از جمهوری اسلامی ایران ذکر شده است نیز مورد قبول است. در این حالت هر PCT معادل یک پتنت در نظر گرفته می‌شود.

تبصره ۳: هر PCT که با نشانی جمهوری اسلامی ایران ثبت شده باشد، در صورتی که مورد داوری و تأیید کانون مدیریت دارایی‌های فکری معادل باشد معادل یک پتنت در نظر گرفته می‌شود.

تبصره ۴: اگر فناور یک پتنت و یک PCT ارائه کند و این‌دو هم‌خانواده بوده و به یک حق تقدم ارجاع داده شده باشند، به عنوان یک پتنت در نظر گرفته می‌شوند و نمی‌توانند شرط "دو پتنت ثبت شده خارجی معتبر" را برآورده کنند.

تبصره ۵: هر عضو هیئت‌علمی می‌تواند یک عنوان درخواست ثبت کند.

فایل های پیوست

تاریخ فراخوان

مهلت ثبت درخواست از ۱ مهر الی ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ است.

مبلغ حمایت

بیشینه ۳ میلیارد تومان برای دو سال و به‌ازای هر طرح مصوب (بیشینه طرح‌های مورد حمایت در این برنامه ۴۰ عدد خواهد بود.)

کارگروه مسئول

*متقاضیان شرکت در این فراخوان می‌توانند سوالات خود را در گروه «برنامه حمایت از دستیابی به نمونه محصول بدیع و نوظهور» به نشانی ble.ir/join/DwsTdNqXiB ارسال نمایید؛ همکاران ما در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. به‌علاوه می‌توانید با آقای حسین کیوان بهجو با شماره ۰۹۲۱۳۵۲۹۸۷۱ در پیام‌رسان‌های بله و تلگرام در تماس باشید.

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/Zypx