فناوریهای مواد و ساخت:
تاثیر روش ریخته گری فشاری و استفاده از لاستیک خرد شده بر پارامترهای استحکامی بتن
در یک کار تحقیقاتی جدید ، نوع جدیدی از روش آزمایش برای تولید اعضای پیش ساخته در نظر گرفته شده است. ریخته گری فشاری عمدتا برای تولید اعضای پیش ساخته بتن فشرده مورد توجه قرار می گیرد. در این مطالعه، لاستیک خرد شده به عنوان گزینه ای به جای کلوخه های درشت طبیعی استفاده می شود.
فناوریهای مواد و ساخت:
جدیدترین بررسی ها در زمینه روش ساخت افزایشی ترکیبی
در یک کار تحقیقاتی بسیار جدید، از تحولات اولیه و اصول کار ساخت افزایشی مواد پلیمرها آغاز شده، با نگاهی اجمالی به گسترش فلزات با شناسایی و مشخصه یابی فناوری ساخت افزایشی در دو زمینه مواد پلیمری و فلزی به صورت بسیار گسترده ادامه می یابد و با مروری بر پیشرفت های اخیر در روش ساخت افزایشی ترکیبی پایان می یابد.
فناوریهای مواد و ساخت:
اثرات سختی ناشی از فرایندهای مختلف عملیات حرارتی در قطعات فولاد ابزار HSS
در تحقیقات اخیر، اثر عملیات حرارتی مختلف روی یک نوع ابزار HSS و مقایسه نتای آنها به صورت تغییر در سختی ابزار HSS نشان داده شده است. این عملیات حرارتی ها شامل عملیات حرارتی زیر دمای صفر، نیتروکربن دهی در حمام نمک، کربوریزاسیون و عملیات نیتریددهی سطحی می باشند. نشان داده شده است عملیات حرارتی روی روی ریزساختار مواد تاثیر می گذارد و به این وسیله تغییر قابل توجهی در سختی ابزار HSS ایجاد می کند.
فناوری های مواد و ساخت:
مواد پلیمری بازدارنده شعله
در یک کار تحقیقاتی اخیر، مروری بر بازنگری و طبقه بندی تحولات اخیر دانش و فناوری مواد پلیمری بازدارنده شعله و نشان دادن تجزیه و تحلیل کمی و کیفی انجام شده بر روی خواص بازدارندگی شعله این نوع مواد متمرکز شده است.
فناوریهای مواد و ساخت:
فرایند تغییر فرم پلاستیکی شدید کامپوزیت های زمینه فلزی
چندین مطالعه در گذشته صورت گرفته است که این مطالعات پتانسیل تکنیک های تغییر فرم پلاستیک شدید برای تولید مواد بسیار ریز دانه یا نانو ساختار، که خواص استثنایی از آنها به دست می آید، نشان می دهد.
فناوری های مواد و ساخت:
جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب
تحقیقات اخیر در زمینه جوشکاری با هدف تحلیل دقیق رفتار مواد در حین جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب آلیاژهای آلومینیوم-منیزیم صورت گرفته است. برای این منظور، یک مدل ترمومکانیکی برای یافتن ارتباط بین تغییرات فیزیکی در طول جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب و خواص مکانیکی اتصالات نهایی به کار برده شده است.
فناوری های لیزر و مواد:
اثر پودر بازیافتی بر استحکام قطعات آلیاژ اینکونل 718، (ساخته شده با روش ذوب بستر پودری با لیزر یا جوشکاری لیزری انتخابی)
در مطالعات اخیر، استحکام نمونه های اینکونل 718 ساخته شده به روش ذوب بستر پودری با لیزر و با استفاده از پودر تازه و پودر بازیافت شده در دماهای 25 و 650 0C ارزیابی شدند.
فناوری های لیزر و مواد:
رهیافت جدید برای پیش بینی تنش پسماند در جوشکاری لیزری ST-14/ST-44
در تازه ترین تحقیقات، با به کار بردن جوشکاری لیزری Nd:YAG، بررسی های آزمایشگاهی و عددی صورت گرفته است و به این وسیله خواص مکانیکی و تنش های پسماند در جوشکاری و شکل دهی بررسی شده است.
فناوری های لیزر و مواد:
جوشکاری پرتو الکترونی یک پودر جدید دمای بالای آلیاژ تیتانیوم: بررسی اثر عملیات حرارتی بعد از جوشکاری رو خواص کششی
بر اساس تحقیقات اخیر، یک آلیاژ جدید تیتانیوم دمای بالای فاز α (Ti55)، از یک پودر فشرده، از طریق پرس ایزوستاتیک گرم (HIP) تهیه شده است. برای این منظور، جوشکاری پرتو الکترونی (EBW) برای اتصال پودر فشرده آلیاژ Ti55 استفاده شده و اثر عملیات آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی اتصالات جوش پرتو الکترونی بررسی شده است. سپس توزیع تنش پسماند اتصالات جوش شده، با استفاده از روش المان محدود (FEM) محاسبه شده است.
اطلاع رسانی:
از استارتاپها برای پاسخ به نیازهای فناورانه صنعت نفت حمایت میشود
رویداد شناسایی نیازهای فناورانه اولویتدار وزارت نفت با حمایت ستاد توسعه فناوریهای حوزه آب و انرژی برگزار میشود.