معرفی شرکتهای فعال داخلی:
شرکت مهندسی کارت اعتبار فارس
شرکت مهندسی کارت اعتبار فارس در سال 1375با هدف تولید تجهیزات پسیو مخابراتی تاسیس شد.
اطلاعرسانی:
پایان تیرماه آخرین مهلت استفاده از تسهیلات کرونایی شرکتهای کوچک آسیب دیده
آخرین مهلت استفاده از تسهیلات ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکتهای دانش بنیان کوچک آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا و همچنین شرکتهای خلاق، شتاب دهندهها و فضاهای کار اشتراکی تا پایان تیرماه خواهد بود و این زمان تمدید نخواهد شد.
اطلاعرسانی:
دانشبنیانهای ایرانی به نمایشگاه واردات چین میروند
چین اعلام کرده که با پایان گرفتن بیماری کرونا در کشورش قصد دارد «سومین نمایشگاه بینالمللی واردات» را برگزار کند. اتفاقی که در دوره قبلی توانست 3 هزار شرکت از ۱۵۰ کشور را دور هم جمع کند. ایران هم در دوره دوم آن با 15 شرکت در این نمایشگاه حضور داشت. امسال هم با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانشبنیانهای ایرانی به سومین دوره این نمایشگاه میروند.
فراخوان شتابدهنده صدر فردا در زمینه:
شناسایی تأمین کنندگان خدمات تجاری سازی و توسعه کسب و کار
به اطلاع می رساند؛ با هدف تکمیل اکوسیستم نوآوری در حوزه مواد و متالورژی در کشور، با پیگیری و همکاری های مشترک ستاد و شرکت سرمایه گذاری صدر تامین، شتاب دهنده تخصصی در حوزه معدن، متالورژی و مواد پیشرفته با نام «صدر فردا» آغاز کار نموده است.
فناوریهای مواد و ساخت:
ارزیابی استفاده از پلیمرها در ساختمان های مسکونی
در این کار تحقیقاتی به چگونگی جایگزینی برخی پلیمرها از جمله مواد عایق پلی یورتان اتیلن ترموست (PUR) با موادی با انرژی و ضرایب انتشار CO2 کمتر پرداخته شده است که منجر به مصرف انرژی کلی کمتری در طول عمر ساختمان مسکونی می شود.
فناوریهای مواد و ساخت:
طراحی آلیاژهای آنتروپی متوسط غیر قابل نفوذ با خواص کششی عالی
در تحقیقات اخیر استراتژی جدیدی برای طراحی آلیاژهای ناهمگن آنتروپی متوسط با وزن سبک و خواص مکانیکی عالی ارائه شده است. بررسی های ریزساختاری آلیاژها، جدایش فازی ساختار را به مناطق غنی از مس و غنی از آهن نشان می دهد. بنابراین این آلیاژها، به دلیل استحکام بخشی ناشی از محلول جامد و استحکام بخشی ناشی از تغییر شکل ناهمگن ناشی از ریزساختارهای ناهمگن، مقاومت و استحکام بالایی را نشان می دهد.
با حمایت ستاد توسعه فناوریهای فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت:
خط تولید پودرهای آلیاژی شروع به کار کرد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از کارخانه فناوری پودر الموت بازدید کرد. این شرکت برای نخستین بار خط تولید پودرهای آلیاژی را در شهرک صنعتی الوند راهاندازی کرده است. این طرح مورد حمایت ستاد توسعه فناوریهای فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است.
چشم اندازهای جدید برای مواد و کاربردهای پیشرفته:
تولید آلیاژهای با استفاده از جوشکاری در محل
در مطالعات اخیر، استفاده از فرایند جوشکاری قوسی با گاز محافظ با تکنیک قطاری (Tandem GMAW)، به عنوان یک فناوری قادر به تولید تاخیری در ساخت آلیاژهای خاص و با استفاده از آلیاژهای مختلف در دسترس تجاری، مورد بررسی قرار داده است.
فناوریهای مواد و ساخت:
تولید آلیاژهای آمورف جدید بر پایه Mg-Ca-Zn با خواص زیست سازگاری و مکانیکی مناسب
در این مطالعه تحقیقاتی، چشم انداز این آلیاژها برای کاربردهای پزشکی، با ارزیابی و مقایسه خواص مکانیکی، زیست سازگاری و خواص بیوتخریبی آنها با آلیاژ آمورف پایه منیزیم Mg60Ca5Zn35 ، تولید شده تحت شرایط یکسان، مورد بررسی قرار گرفته است.
فناوریهای مواد و ساخت:
توسعه کاربرد تکنیک رسوب فیزیکی بخار (PVD) برای وسایل و تجهیزات پزشکی
در مطالعاتی که در این روزها نتایج آن به ثبت رسیده است، با بررسی نقایص عملکرد دستگاه های پزشکی، به کاربرد پوشش های PVD به منظور بهبود عملکرد و افزایش عمر دستگاه های پزشکی پرداخته شده است.