لیست اخبار صفحه :6
ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مقاومت چشمگیر در برابر اکسیداسیون دمای بالا در پوشش‌های از جنس آلیاژ آنتروپی بالا FeCrNiMnAl روی فولاد فریتی/مارتنزیتی با لایه‌های اصلی Al2O3 و Mn3O4
فناوری های لیزر و مواد:

مقاومت چشمگیر در برابر اکسیداسیون دمای بالا در پوشش‌های از جنس آلیاژ آنتروپی بالا FeCrNiMnAl روی فولاد فریتی/مارتنزیتی با لایه‌های اصلی Al2O3 و Mn3O4

در یک مطالعه جدید، پوشش FeCrNiMnAl روی F/M با نیروی اتصال بالا و پایداری ابعادی توسط روکش­کاری لیزری تهیه شده است. نکته مهم این است که رفتار تکاملی اکسیداسیون دمای بالا پوشش FeCrNiMnAl برای اولین بار گزارش شده است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان شناسایی مکانیسم‌های آسیب ساختار پلیمر-بتن در آزمایش‌های برش مستقیم با انتشار امواج صوتی
فناوری های مواد و ساخت:

شناسایی مکانیسم‌های آسیب ساختار پلیمر-بتن در آزمایش‌های برش مستقیم با انتشار امواج صوتی

به عنوان یک نوع جدید از مواد بدون ترانشه، پلیمر تزریقی بدون واکنش آب به طور گسترده در تقویت و بازسازی ساخت بدون ترانشه زیرساخت­های بتنی استفاده شده است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان پیشرفت نانوذرات‌های هیبریدی تک زنجیره‌ای پلیمری
فناوری های مواد و ساخت:

پیشرفت نانوذرات‌های هیبریدی تک زنجیره‌ای پلیمری

در یک بررسی جدید، پیشرفت‌های اخیر در سنتز نانوذرات ترکیبی کاربردی مبتنی بر SCNP خلاصه شده و رویکردهای مصنوعی در مقیاس بزرگ نانوذرات هیبریدی نشان داده شده است. همچنین در این مطالعه، استفاده از SCNP به عنوان پلتفرم برای نانوذرات ترکیبی کاربردی متعاقباً با کاربردهایی مانند کاتالیست­های بیوشیمی، مهندسی سطحی و زیست پزشکی نشان داده شده است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان تشریح مکانیسم مکانیکی افزایش خواص فریت در سیمان چاه نفت با استفاده از فریت کروی
فناوری های مواد و ساخت:

تشریح مکانیسم مکانیکی افزایش خواص فریت در سیمان چاه نفت با استفاده از فریت کروی

بررسی حاضر پشتیبانی تئوریکی را برای مکانیسم توسعه خواص مکانیکی سیمان چاه نفت ارائه می‌کند. بر همین اساس، فریت کروی(SF) از طریق دانه­ بندی برای بررسی مکانیسم هیدراتاسیون و بهبود خواص مکانیکی خمیرهای سیمان چاه نفت با افزودن فریت­ کروی تهیه شده است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مدل‌سازی مبتنی بر داده های فرآیند، ساختار و خواص در ساخت افزایشی
فناوری های مواد و ساخت:

مدل‌سازی مبتنی بر داده های فرآیند، ساختار و خواص در ساخت افزایشی

در سال‌های اخیر تحقیقات گسترده‌ای در زمینه مدل‌سازی داده‌محور فرآیند، ساختار و خواص قطعات تولید شده به روش ساخت افزایشی مشاهده شده است. در این زمینه، این تحقیق با هدف ارائه یک بررسی سیستماتیک از مدل‌سازی AM مبتنی بر داده‌های موجود در طول زنجیره فرآیند-ساختار-ویژگی انتشار یافت.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان تحلیل روابط بین فرآیند، ابعاد رسوب‌گذاری و ریزساختار انجماد در ساخت افزایشی آلیاژ تیتانیوم
فناوری های لیزر و مواد:

تحلیل روابط بین فرآیند، ابعاد رسوب‌گذاری و ریزساختار انجماد در ساخت افزایشی آلیاژ تیتانیوم

در تحقیقات جدیدی که در این زمینه انجام شده است نشان داده شده است که استراتژی‌های اسکن می‌توانند به طور قابل‌توجهی بر توزیع دما و تغییر مکان خاص ریزساختار انجماد در رسوب انرژی لیزری با تغذیه پودری تأثیر بگذارند.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان ارائه یک رویکرد جدید برای ارتباط بین فرایند-ریزساختار-خواص مواد در همجوشی لیزری بستر پودری
فناوری های لیزر و مواد:

ارائه یک رویکرد جدید برای ارتباط بین فرایند-ریزساختار-خواص مواد در همجوشی لیزری بستر پودری

در یکی از تازه­ ترین بررسی­ ها، در کنار روش‌های آزمایشی، شبیه‌سازی‌های عددی مبتنی بر ریزساختار به‌عنوان یک وسیله امیدوارکننده‌ برای به‌دست آوردن اطلاعات ارزشمند در مورد ارتباط بین فرایند-ریزساختار-خواص مواد در نظر گرفته شده است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان بهینه سازی فرایندهای ساخت افزایشی فلزی با استفاده از همجوشی لیزری بستر پودر
فناوری های مواد و ساخت:

بهینه سازی فرایندهای ساخت افزایشی فلزی با استفاده از همجوشی لیزری بستر پودر

یک مطالعه جدید، بر روی بررسی فرآیند L-PBF به صورت گام به گام متمرکز شده است و آن را به محققان، تکنسین­ها و حتی سازندگان به ویژه کسانی که مبتدی یا فاقد اطلاعات در مورد این فناوری هستند ارائه می­دهد.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان طراحی سلسله مراتبی ویژگی های مواد برای ساخت افزایشی لیزری با تغذیه سیمی
فناوری های مواد و ساخت:

طراحی سلسله مراتبی ویژگی های مواد برای ساخت افزایشی لیزری با تغذیه سیمی

در یک مطالعه جدید، یک چارچوب طراحی یکپارچه چند مشخصه­ای جامع را بر اساس یادگیری از داده‌های آزمایشی پیشنهاد می‌کند تا امکان کنترل کیفیت نهایی سطح، هندسه و ویژگی‌های ریزساختاری قطعه را فراهم کند.

//isti.ir/Xw32