فراخوان:

توانمندی‌ها برای ساخت مواد صنعتی و توسعه فناوری‌های فرآیندی حوزه مواد حمایت می‌شود

«فراخوان حمایت از ساخت مواد صنعتی وتوسعه فناوری‌های فرآیندی حوزه مواد» با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری منتشر شد.

فراخوانی که توسط صندوق پژوهش و فناوری مدرس و با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری منتشر شده است تا از فناوری‌های منتج به تاب‌آوری اقتصادی کشور که موجب دستیابی به صنعتی پایدار و رقابت‌پذیر در عرصه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت می‌شود؛ حمایت شود.

تحلیل و پایش مستمر واردات و شناخت نیاز‌ کشور به آن، اهمیت قابل‌توجهی در برنامه‌ریزی برای توسعه فناوری و آینده صنعتی و اقتصادی کشور دارد. نگاهی به نیازمندی‌های صنایع مختلف کشور به اقلام وارداتی پایه، واسطه و حتی نهایی، وابستگی و اثرپذیری قابل‌توجهی را نشان می‌دهد؛ این موارد ازجمله مهم‌ترین زمینه‌های ضررپذیری اقتصادی کشور هستند که تجربیات سال‌های گذشته در شرایط تحریم‌، این کاستی‌ها را بارزتر نموده است.

با توجه به اهمیت بحث اثبات فناوری و کاهش ریسک سرمایه‌گذاری بعدی برای اقلام مورد نیاز، برنامه حمایت از ساخت مواد صنعتی و توسعه فناوری‌های فرآیندی حوزه مواد توسط صندوق پژوهش و فناوری مدرس و با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت اجرایی می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند توانمندی‌های خود در حوزه‌های «رنگ های چینی، سرامیکی و لعابی»، «باتری روی-هوا»، «فلوئور هیدروژن»، «لیتوپون» و «پیگمان‌ها و فرآورده‌های ترکیبات کروم» را برای این رویداد به این آدرس ارسال کنند.

این برنامه با هدف کمک به اثبات فناوری تولید مواد صنعتی مورد نیاز کنونی و آتی واحدهای صنعتی و معدنی کشور اجرایی خواهد شد. در این برنامه وجود نمونه اولیه تکرارپذیر (سطح آمادگی حداقل۳)، استقرار یا خروج موفق از شتاب‌دهنده‌های تخصصی، مراکز نوآوری، مراکز رشد و پارک‌ها یا اجرا توسط شرکت های فناور و وجود بازار بالفعل از جمله الزامات ورودی طرح‌ها هستند.

همچنین وجود یکی از سه مولفه (هم سرمایه‌گذار- بهره‌بردار-خریدار)، اثبات فناوری موفق، ایجاد یا توسعه شرکت فناور با محصول دارای سطح آمادگی فناورانه بالاو ارائه برنامه اجرایی برای ادامه مسیر تجاری‌سازی و تولید انبوه خروجی مورد انتظار است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس  آدرس صندوق پژوهش و فناوری مدرس مراجعه کنند.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZuGv