توجه به فناوری‌های بازیافت:

ایالات متحده در پی فناوری بازیافت لیتیوم از باتری‌ها

ایالات متحده با آغاز پروژه‌ای سه ساله تلاش می‌کند مسیری برای بازیافت لیتیوم از باتری‌های اتومبیل، تلفن‌های همراه و ... بیابد.

ایالات متحده با آغاز پروژه‌ای سه ساله تلاش می‌کند مسیری برای بازیافت لیتیوم از باتری‌های اتومبیل، تلفن‌های همراه و ... بیابد. روند رو به رشد مصرف این ماده در باتری‌ها در آینده، دسترسی به منابع ارزان و قابل اتکای لیتیوم را، تبدیل به تهدیدی بالقوه برای امنیت ملی ایالات متحده نموده است. آزمایشگاه ملیArgonne در تعامل با چند آزمایشگاه ملی دیگر و تعدادی از دانشگاه‌ها تلاش خواهد کرد تا فاصله ایالات متحده با چین و سایر کشورهایی را که از لیتیوم را از منابع ثانویه استحصال می‌کنند، کمتر کند. دستیار وزیر انرژی با اعلام این مساله افزود، وابستگی در تامین برخی فلزات همچون لیتیوم، کبالت و نیکل و یا گرافیت تهدیدی برای امنیت ملی است. چرا که کشورهای تامین کننده این مواد لزوماً دوستان ایالات متحده نیستند.
لیتیوم عمدتاً در چندین کشور آمریکای لایتین، کشورهای آفریقایی و استرالیا و کبالت در کنگو تولید می‌شود. روابط تنش آلود آمریکا و چین، که عمده‌ترین تولیدکننده باتری‌های لیتیومی است، از عوامل توجه ویژه به این فلز است. چین که وارد کننده لیتیوم می‌باشد، خود فعالانه به بازیافت این فلز پرداخته است. نزدیک شدن به انتهای عمر کاری اتومبیل‌های الکتریکی و هیبریدی فعلی و تلاش خودروسازان آمریکایی برای توسعه بیشتر خودروهای الکتریکی نیز، از پیشران‌های دیگر توسعه دانش بازیافت باتری‌ها است. هدف این پروژه یافتن راهی برای به‌کارگیری مجدد اجزا باتری، بدون تفکیک و بازیافت تا حد عناصر سازنده، در باتری‌های جدید است. البته دستیابی به فناوری بازیافت در صورتی موثر است که ایالات تحده توان و فناوری ساخت باتری را نیز در دست داشته باشد.
منبع:
https://okcfox.com/news/local/u-s-seeks-ways-to-recycle-lithium-batteries-in-cars-phones
کلمات کلیدی

تصاویر

//isti.ir/ZY41