فناوری های لیزر و مواد:
رهیافت جدید برای پیش بینی تنش پسماند در جوشکاری لیزری ST-14/ST-44
در تازه ترین تحقیقات، با به کار بردن جوشکاری لیزری Nd:YAG، بررسی های آزمایشگاهی و عددی صورت گرفته است و به این وسیله خواص مکانیکی و تنش های پسماند در جوشکاری و شکل دهی بررسی شده است.
فناوری های لیزر و مواد:
جوشکاری پرتو الکترونی یک پودر جدید دمای بالای آلیاژ تیتانیوم: بررسی اثر عملیات حرارتی بعد از جوشکاری رو خواص کششی
بر اساس تحقیقات اخیر، یک آلیاژ جدید تیتانیوم دمای بالای فاز α (Ti55)، از یک پودر فشرده، از طریق پرس ایزوستاتیک گرم (HIP) تهیه شده است. برای این منظور، جوشکاری پرتو الکترونی (EBW) برای اتصال پودر فشرده آلیاژ Ti55 استفاده شده و اثر عملیات آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی اتصالات جوش پرتو الکترونی بررسی شده است. سپس توزیع تنش پسماند اتصالات جوش شده، با استفاده از روش المان محدود (FEM) محاسبه شده است.
فناوری های لیزر و مواد:
فوم کامپوزیتی حاوی فاز نفوذی بر پایه ساختار آلومینیومی متخلخل برای جذب انرژی بالا
در تحقیقات اخیر، کامپوزیت های فاز نفوذی (IPCs) بر پایه ساختار آلومینیوم و فوم پلی اورتان صلب ساخته شده است. در این تحقیقات، پاسخ دینامیکی کامپوزیت های فازی نفوذی ساختار آلومینیومی متخلخل/ فوم پلی اورتان صلب در نرخ های کرنش مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. و به این وسیله خواص مکانیکی و مکانیزم های شکست IPC ها مشخص شد.
فناوری های مواد و ساخت:
بهبود ظرفیت و تراکم انرژی باتری های لیتیومی حالت جامد با استفاده از فوم آلومینیوم متخلخل
در تحقیقات اخیر نشان داده شده است می توان ظرفیت ویژه باتری های لیتیومی را از 0.4 mAh/cm2 به 1.6 mAh/cm2 افزایش داد. این تحقیقات نشان داده است می توان به این وسیله چگالی انرژی باتری های لیتیومی جدید را 2.5 تا 3 برابر باتری های حالت جامد بر پایه فویل آلومینیومی افزایش داد.
فناوریهای مواد و ساخت:
پایگاه داده های جدید برای تسریع نوآوری در فتوولتائیک نوظهور
یک پایگاه داده جدید برای جمع آوری، نمایش و تجزیه و تحلیل عملکرد فن آوری های نوظهور فتوولتائیک، توسط محققان در یک کنسرسیوم بین المللی در سراسر جهان در حال ایجاد است.
فناوری های لیزر و مواد:
بهبود رفتارهای مکانیکی آلیاژ تیتانیوم جوشکاری شده با استفاده از پرتو الکترونی
نتایج تحقیقات اخیر نشان داده است ترکیب ولتاژ بالاتر و عملیات حرارتی بهینه، خواص مکانیکی بهتر و خواص استاتیکی و چرخه ای بالاتری را در اتصالات جوش آلیاژهای تیتانیوم تولید می کند.
فناوری های مواد و ساخت:
اثرات تنظیمی کوپلیمر پلی (ایزوپرن- کو-بوتادین) بر فرآوری، ساختار و خواص لاستیک کلروپرن
در تحقیقات جدید، یک روش آسان و موثر برای اصلاح CR با معرفی کوپلیمر ترانس -1، 4- پلی (بوتادین-کو-ایزوپرن) (TBIR) ، به عنوان جز واکنشی پیشنهاد شده است.
فناوریهای مواد و ساخت:
تولید سرامیک پیشرفته با ساخت افزایشی ( پلیمریزاسیون دو فوتونی در پردازش پودر)
برای اولین بار، با استفاده از پلیمریزاسیون دو فوتونی در پردازش پودر، سرامیک پیشرفته به صورت ساخت افزایشی تولید شد. سرامیک های پیشرفته، خصوصیات فیزیکی-شیمیایی فوق العاده ای را فراهم می کنند. به روزترین تحقیقات نشان می دهد که ساخت سازه های ظریف با استفاده از روش چاپ سه بعدی معروف به پلیمریزاسیون دو فوتونی (2PP) امکان پذیر شده است.
فناوری های مواد و ساخت:
افزایش کاربردهای چاپ سه بعدی حجمی با استفاده از رزین های جدید
تولید یک رزین پلیمری جدید حساس به نور، باعث شده است کنترل بیشتری روی اشیا چاپ سه بعدی شده ایجاد شود.
فناوری های مواد و ساخت:
روش جدید جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی با استفاده از طراحی ابزار جدید
یک روش جوشکاری اصطکاکی نفوذی (FSDW) جدید که توسط مجموعه ای از ابزارهای ویژه طراحی شده با یک پین توربینی مانند تحقق یافته است، ارائه شده است. این روش روی آلیاژ آلومینیوم 2024 با یک لایه آلیاژی روی سطح آن، بررسی شده است.