مقدمهای بر ابزارهای تعاملی و نرمافزارهای مقابله با خام فروشی!
برای مقابله با خامفروشی در بخشهای مختلف اقتصادی و بهویژه در صنایع منابع طبیعی و معدنی، ابزارهای نرمافزاری و تعاملی میتوانند نقش حیاتی در بهبود فرآیندها و افزایش بهرهوری و ارزش افزوده ایفا کنند.
نخستین فراخوان حمایت از ایده ها و کسب و کارهای معدنی و فولادی
پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت با همکاری صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه نخستین فراخوان حمایت از ایده ها و کسب و کارهای معدنی و فولادی برگزار میکند.
نقش فناوریهای بازیافت در ایجاد ارزش افزوده و مبارزه با خام فروشی
فناوریهای بازیافت مواد در مبارزه با خام فروشی نقشی اساسی دارند. این فناوریها امکان استخراج مواد ارزشمند از ضایعات و استفاده مجدد از آنها را فراهم میکنند، که منجر به کاهش نیاز به استخراج مواد اولیه و افزایش بهرهوری اقتصادی میشود.
آسیا، پیشگام مقابله با خامفروشی: نگاهی به تحولات و استراتژیها تا سال 2025
آسیا به عنوان بزرگترین قاره جهان در زمینه منابع طبیعی و تولید صنعتی، در چند دهه گذشته تحولات چشمگیری در زمینه کاهش خامفروشی و افزایش ارزش افزوده از مواد معدنی و منابع طبیعی خود داشته است.
اهمیت و نقش فعالیت محققان، دانشجویان و اساتید دانشگاه در روند مبارزه با خام فروشی
مبارزه با خامفروشی مواد معدنی یکی از مسائل کلیدی در مسیر توسعه اقتصادی، صنعتی و فناوری هر کشوری است. به عبارت دیگر خام فروشی مواد اولیه، یکی از مشکلات اساسی اقتصادی در بسیاری از کشورهای دارای منابع طبیعی غنی، از جمله ایران، به شمار میرود.
میزبانی روسیه از محصولات دانشبنیان ایرانساخت
با حمایت سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، زمینه برای حضور محصولات دانشبنیان ایرانساخت در پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه روپلاستیکا روسیه فراهم شد.
ارزش و اهمیت صنایع پاییندستی مس در مبارزه با خامفروشی
صنایع پاییندستی مس به مجموعه فعالیتهایی اطلاق میشود که در آن مواد اولیه تولیدشده از استخراج و فرآوری مس به محصولاتی با ارزش افزوده بالا تبدیل میشوند.
ژنوم مواد چیست؟
ژنوم مواد (Materials Genome) یک مفهوم نوین و چندوجهی است که در سالهای اخیر در علوم مواد، نانوتکنولوژی و مهندسی مواد ظهور یافته است.
مواد زیستتقلید: تقلید از طبیعت برای خلق مواد نوآورانه
مواد زیستتقلید (Biomimetic materials) به موادی اطلاق میشود که از ساختارها، خواص و فرآیندهای طبیعی الهام گرفتهاند.
باطلههای معدن چه استفادههایی در جهان دارند؟
باطلههای معدنی، شامل موادی هستند که بهدلیل کمارزش بودن یا غیرقابلمصرف بودن در فرآیند استخراج و فرآوری معدنی، بهعنوان ضایعات شناخته میشوند.